Tel/fax: 0264 433305  mobil 0732055169  Adresa: Str.  Fabricii,Nr.114/2., Cluj-Napoca  Email: office@zanzytour.ro   Asistenta online: messenger   Orar   L - V: 10:00 - 18:00   S: Inchis   D: inchis

 

OFERTE SEZONIERE
CAUTARE RAPIDA
NEWSLETTER
inscriere


PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C

TERMENI SI CONDITII
POLITICA DE CONFIDENTIALITATE
POLITICA DE COOKIE-URI
Pagina 1 din 1

Hotel Sunrise Holiday Resort, Hurghada, 559 euro/pers.

 

Hotel Sunrise Holidays Resort Hurghada este situat la 5 km de aeroport si la 400 m de centrul orasului Hurgada, pe malul marii. A fost deschis în anul 1997; ultima renovare - 2005. Hotelul are un corp cu 6 etaje, si dispune de 384 camere:
• 267 camere standard (max. 3 pers., 34 mp), din care 16 camere pentru nefumatori, 15 conectate între ele; (camere superior, camere family, apartamente, camera de luxe, camera executive).
Situat aproape de centrul orasului (la 500 m de locul unde incep magazinele de pe bulevardul principal din Hurghada), hotelul ofera programe de divertisment activ, camere confortabile si preparate de bucatarie preparate bine. Magazinele din apropiere sunt ceva mai ieftine decat cele din centru, programul de dans pentru copii de 30 minute (de la 20.30 ora locala) este foarte apreciat de acestia, sunt programe frumoase de dans oriental executate de trupe de dansatori si concursuri de Miss. Ca in majoritatea hotelurilor din Egipt, alcoolul este de provenienta egipteana. In functie de disponibilitate, camera standard se poate upgrada la receptie in family apartment (land view) sau family suite (sea view). Majoritatea camerelor standard au vedere la mare, si la cativa kilometri departare marea este turcoaz in apropiere de o insula (de aceea este bine sa cereti la receptie o camera la etaj superior). In stanga se pot vedea cladirile din Hurghada iar in departare se vede insula Giftun. In hotel sunt si multi turisti occidentali, pe langa rusi.
Detalii

Pagina 1 din 1