Tel/fax: 0264 433305  mobil 0732055169  Adresa: Str.  Fabricii,Nr.114/2., Cluj-Napoca  Email: office@zanzytour.ro   Asistenta online: messenger   Orar   L - V: 10:00 - 18:00   S: Inchis   D: inchis

 

OFERTE SEZONIERE
CAUTARE RAPIDA
NEWSLETTER
inscriere


PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C

TERMENI SI CONDITII
POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

POLITICA DE COOKIE-URI

 

EC.EUROPA.EU/CONSUMERS 

Oferte Spania

Va recomandam un sejur in Spania pentru a va bucura de atmosfera traditionala prin: dansuri flamenco, obiceiuri neobisnuite de corrida, rasfaturi culinare ca si paella sau sangria, muzica latina si cea de opera – prin Carreras si Caballe, picturile lui Pablo Picasso si ale lui Salvador Dali, sau cladirile faimoase ca si Biserica Sagrada Familia (Barcelona),Muzeul Guggenheim (Bilbao).

Spania ocupa cea mai mare parte a peninsulei Iberice si poate fi considerata „tara soarelui”, datorita numarului foarte mare de zile cu soare de-a lungul anului. Optand pentru un sejur in Spania ne putem bucura de: dansuri flamenco, obiceiuri neobisnuite de corrida, rasfaturi culinare ca si paella sau sangria, muzica latina si cea de opera – prin Carreras si Caballe, picturile lui Pablo Picasso si ale lui Salvador Dali, sau cladirile faimoase ca si Biserica Sagrada Familia (Barcelona),Muzeul Guggenheim (Bilbao). Cei mai multi turisti opteaza pentru un sejur in Spania in perioada verii iar zonele de coasta precum: Costa Brava, Costa Dorada, Costas del Sol, Costa Bralna sunt printre favoritele turistilor. Insa si partea insulara este o adevarata atractie pentru turistii din toate colturile lumii. Printre cele mai populare insule recomandate pentru sejurul dumneavoastra in Spania sunt: Mallorca, Ibiza, Tenerife.
Destinatii Spania

 

ZANZY TOUR SRL