Tel/fax: 0264 433305  mobil 0732055169  Adresa: Str.  Fabricii,Nr.114/2., Cluj-Napoca  Email: office@zanzytour.ro   Asistenta online: messenger   Orar   L - V: 10:00 - 18:00   S: Inchis   D: inchis

 

OFERTE SEZONIERE
CAUTARE RAPIDA
NEWSLETTER
inscriere


PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C

TERMENI SI CONDITII
POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

POLITICA DE COOKIE-URI

 

EC.EUROPA.EU/CONSUMERS 

Vacante exotice - Zanzibar
Oferte Zanzibar

Zanzibarul este una dintre insulele aflate langa coasta estica a continentului african, insula ce afce parte din Republica Tanzania. Este un tinut plin de superlative, strajuit de imensul Kilimanjaro, cel vesnic acoperit de zapada, supranumit ‘acoperisul Africii’. Aici se afla cea mai mare concentratie de animale salbatice din lume, toate protejate in imense parcuri nationale.

Cunoscuta si ca “Insula Mirodeniilor”, Zanzibar evoca imaginile unui paradis exotic cu plaje cu palmieri si ape de turcoaz, cu traditionalele vase “dhow” cu panzele lor albe, si vestigii islamice antice. Este o combinatie uluitoare de ulite arabice si monumente istorice cu rifturile de corali si oportunitati de a practica scufundarile si snorkellingul. Astazi resorturile idilice parca dezmint istoria bantuita de sclavagism a insulei.
Istoria variata a insulei a adus cu ea marinari, exploratori si negustori, devenind un mare centru al industriei sclavagiste. Apogeul a fost atins in secolul 19, atunci cand insula a devenit cel mai mare producator de cuisoare din lume; plantatiile mai produc si astazi peste 50 de soiuri de mirodenii si fructe, iar excursiile cu aceasta tema sunt specialitatea Zanzibarului.
Este cunoscuta mai ales pentru plajele frumoase de nisip, recifurile de corali, si istoria Orasului de piatra (Stone Town) - care se spune ca este singurul oras antic inca in viata din Africa de est.
Plajele in Zanzibar reprezinta un adevarat  "paradis" cu pitoresti satuce pescaresti unde viata a ramas necomplicata si frumoasa. Aici, peste 25 de zone de plaja in Zanzibar sunt atat de linistite si de izolate, unde singurul sunet care se tot repeta este murumurul oceanului.

 

Destinatii Zanzibar

 

ZANZY TOUR SRL