Tel/fax: 0264 433305  mobil 0732055169  Adresa: Str.  Fabricii,Nr.114/2., Cluj-Napoca  Email: office@zanzytour.ro   Asistenta online: messenger   Orar   L - V: 10:00 - 18:00   S: Inchis   D: inchis

 

OFERTE SEZONIERE
CAUTARE RAPIDA
NEWSLETTER
inscriere


PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C

TERMENI SI CONDITII
POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

POLITICA DE COOKIE-URI

 

EC.EUROPA.EU/CONSUMERS 

Vacante exotice - Thailanda
Oferte Thailanda

Recunoscuta de turisti drept „cea mai exotica tara de pe continentul asiatic", Thailanda isi onoreaza cu succes renumele. Aici se gaseste o cultura aparte (ianuarie - sarbatorirea noului an, februarie - festivalul florilor, Chiang Mai), cu vestigii istorice bogate si variate, frumuseti naturale remarcabile, plaje stralucitoare, nisipoase si insule tropicale in sudul tarii.

Clima: Tropical musonica care provoaca mari diferente intre anotimpuri. Sezonul racoros si secetos - intre noiembrie si aprilie, si sezonul cald si umed - intre mai si octombrie. Vanturile din nord-est aduc vremea secetoasa, iar musonii din sud-vest aduc ploaia.
Anotimpul ploios: in partea centrala si de nord a tarii dureaza 6 luni (mai - octombrie). Caracteristic tarilor tropicale: ploi torentiale de mai multe ore. In timpul zilei, temperatura aerului este de aproximativ 32°C, pe timpul noptii scade pana la 20-23°C. In aceasta perioada, umiditatea aerului este mai ridicata. In lunile august - septembrie, conditiile meteorologice se pot agrava (pot aparea taifunuri).
Anotimpul uscat: dureaza 4 luni (noiembrie-februarie). Rareori intalnim In aceasta perioada ploi tropicale. Temperatura aerului In timpul zilei atinge 30°C, seara scade pana la 10°C. Aerul este mai uscat, umiditatea mai redusa, dar peste cea europeana. Temperaturile sunt mari tot timpul anului, dar cele mai mari sunt in aprilie si mai cand temperatura aerului poate atinge si 40°C. Temperatura medie la Bangkok este de 26°C in ianuarie si 30°C in aprilie, luna cea mai calduroasa.

Moneda: Moneda nationala este baht (THB), subdiviziunea satang. 1 bath = 100 satang. Schimb valutar se poate realiza la aeroport, in banci si la hoteluri. Reguli valutare: este permisa introducerea/scoaterea valutei in valoare de 10.000 USD.

Fus orar:
+7 GMT (ora Romaniei + 5 ore)


Documente necesare:
Este nevoie de viza turistica, care se poate obtine individual de la Ambasada Thailandei din Romania. Pentru calatoriile de tranzit in alte tari (Bali, Cambogia, Hong Kong, Singapore), inainte de plecare este nevoie sa cereti viza thailandeza cu mai multe intrari, deoarece la granita nu se poate procura.

Destinatii Thailanda

 

ZANZY TOUR SRL