Tel/fax: 0264 433305  mobil 0732055169  Adresa: Str.  Fabricii,Nr.114/2., Cluj-Napoca  Email: office@zanzytour.ro   Asistenta online: messenger   Orar   L - V: 10:00 - 18:00   S: Inchis   D: inchis

 

OFERTE SEZONIERE
CAUTARE RAPIDA
NEWSLETTER
inscriere


PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C

TERMENI SI CONDITII
POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

POLITICA DE COOKIE-URI

 

EC.EUROPA.EU/CONSUMERS 

Oferte Bibione

Statiunea Bibione a luat nastere acum 45 de ani si totul a fost conceput ca sa aiba functionalitate turistica. Beneficiaza de un climat special favorabil ce face posibila baia din luna mai pâna în luna septembrie.

Plaja, resursa primara in Bibione, e o imensa întindere de nisip fin si auriu ,faimoasa pentru latimea ei (aprox. 300 m) Echipamentul de plaja incluzând umbrele de plaja,sezlonguri si paturi de plaja a fost complet renovat. Fâsia de coasta nisipoasa care este una dintre cele mai lungi din Italia (lungimea întregii coaste este de cca. 10 km) reprezinta împreuna cu vaile, laguna si padurile de pin o sursa rara si pretioasa. Loc ideal pentru cei care doresc o vacanta linistita în contact cu un mediu natural unic fara sa renunte totusi la serviciile unui oras modern. Complexe rezidentiale noi, magazine, facilitati pentru practicarea sportului si multe locuri pentru distractie si spectacole. Mai mult de atât, începând cu anul 1996 Bibione este si un important si bine echipat centru termal denumit "Bibione Thermae" care este situat intr-o padure de pin pe coasta Adriaticii:Iubitorii de sport au la dispozitie: terenuri de tenis, piscine, golf, minigolf, jocuri  pe plaja, închiriere barci, pescuit sportiv, volei pe plaja, windsurf, navigatie cu vela, patinaj pe patine cu rotile, canoe, parapanta, ca sa nu mai vorbim de echitatie si de tururile de mountain-bike, care va vor da posibilitatea sa gustati si sa apreciati plaja vasta de 8 km, padurile de pini si vaile din Bibione. La Bibione nu te plictisesti niciodata. Discoteci, american-bar, luna parc, berarii, manifestari folclorice fac din Bibione un adevarat oras al distractiei.

Destinatii Bibione

 

ZANZY TOUR SRL