Tel/fax: 0264 433305  mobil 0732055169  Adresa: Str.  Fabricii,Nr.114/2., Cluj-Napoca  Email: office@zanzytour.ro   Asistenta online: messenger   Orar   L - V: 10:00 - 18:00   S: Inchis   D: inchis

 

OFERTE SEZONIERE
CAUTARE RAPIDA
NEWSLETTER
inscriere


PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C

TERMENI SI CONDITII
POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

POLITICA DE COOKIE-URI

 

EC.EUROPA.EU/CONSUMERS 

Oferte Carinthia

Una dintre cele mai populare zone de schi din Austria din Alpi este Carintia. Statiunile din aceasta zona se afla in Sudul Austriei la granita cu Italia si Slovenia. Aceasta zona este denumita partea insorita a Alpilor. Cele mai importante statiuni sunt  Bad Kleinkirchheim si Nassfeld.

Printre altele mai cunoscute sunt Heiligenblut cel mai înalt munte al Austriei, Grossglockner, Katschberg  si  Gerlitzen  care este indicata pentru începatori si familii.

Iarna se poate practica schiul fond, patinajul, schiatul si snowboardingul. Altitudinea maxima la care se poate schia este 3000 m, iar in total sunt 150 km de partii. In zona Carinthia sunt foarte multe statiuni de zi, printre care enumeram: Heiligenblut, Mölltaler Gletscher, Innerkrems, Emberger Alm, Goldeck, Kötschach-Mauthen,  Bodental, Petzen, Koralpe and Weinebene.

Destinatii Carinthia

 

ZANZY TOUR SRL