Tel/fax: 0264 433305  mobil 0732055169  Adresa: Str.  Fabricii,Nr.114/2., Cluj-Napoca  Email: office@zanzytour.ro   Asistenta online: messenger   Orar   L - V: 10:00 - 18:00   S: Inchis   D: inchis

 

OFERTE SEZONIERE
CAUTARE RAPIDA
NEWSLETTER
inscriere


PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C

TERMENI SI CONDITII
POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

POLITICA DE COOKIE-URI

 

EC.EUROPA.EU/CONSUMERS 

Vacante in strainatate - Franta - Coasta de Azur
Oferte Coasta de Azur

Coasta de Azur este parte a liniei de coasta mediteraneana franceza care pentru geografi, este delimitata la vest de Var orasului de Hyeres (si Insulele Hyères, limita de sud a regiunii PACA), si la est de Menton (italiana de frontiera). Ea se refera la departamentul Alpes-Maritimes ca un intreg. Coasta de Azur  este incadrata la nord de Alpii de Sud, dintre care unii domina marea pe aproape 3 000 de metri.

Coasta de Azur se bucura de o clima blanda si insorita. Cu cei 347 900 de locuitori, la Nisa, este cel mai mare oras Riviera. In general este recunoscut ca fiind capitala Coastei de Azur . Cu un aeroport international, care este cel de-al doilea aeroport din tara (in afara Paris), orasul  Nisa, este centrul de Commonwealth din Marea Nisa-Coasta de Azur , care include mai mult de 500.000 de locuitori, iar Grand Nisa are 1.197.751 de locuitori.Coasta de Azur se afla cuprinsa, din punct de vedere administrativ in regiunea Provence-Alpes-Coasta de Azur si este impartita la randul ei in 6 departamente. Marele atu al acestei regiuni a fost dintotdeauna cadrul natural de o frumusete spectaculoasa. Muntii Alpi se prabusesc practic in mare, creand astfel o multime de golfulete sau faleze de o frumusete aproape paradiziaca. Familiile nobile sau cele ale burgheziei italiene, franceze, germane sau ruse veneau aici, inca din perioada antebelica. Nisa, Marsilia si Cannes erau localitati destinate luxului. Dupa cel de-al doilea razboi mondial, pe Coasta de Azur  ,investitiile majore in turism, precum si o strategie axata pe diversitate au dus la largirea segmentului turistic. Nisa, precum si multe alte statiuni de pe coasta franceza de sud, au o oferta hoteliera extrem de diversificata, care permite sederea si cu un buget mediu sau chiar mic.Coasta de Azur este o regiune care aduce Frantei venituri uriase din turism.

Destinatii Coasta de Azur

 

ZANZY TOUR SRL