Tel/fax: 0264 433305  mobil 0732055169  Adresa: Str.  Fabricii,Nr.114/2., Cluj-Napoca  Email: office@zanzytour.ro   Asistenta online: messenger   Orar   L - V: 10:00 - 18:00   S: Inchis   D: inchis

 

OFERTE SEZONIERE
CAUTARE RAPIDA
NEWSLETTER
inscriere


PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C

TERMENI SI CONDITII
POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

POLITICA DE COOKIE-URI

 

EC.EUROPA.EU/CONSUMERS 

Oferte Costa Brava

ZBORURI DIRECTE DIN CLUJ NAPOCA, CRAIOVA, TIMISOARA, BUCURESTI, IASI 

2024

Costa Brava este o regiune de coasta in nord-estul Cataloniei, in provincia Girona (Spania). Incepand cu anii '50, a inceput dezvoltarea turistica a regiunii, principala ocupatie, pescuitul, devenind secundara.

Costa Brava este situata la aproximativ 70 km nord de superbul oras Barcelona, capitala Cataluniei si se intind pe aproximativ 20 km , avand frumoase plaje de nisip si gazduind unele dintre cele mai renumite statiuni la Marea Mediterana !
Dintre aceste merita vizitate : Calella, Santa Susana, Lloret de Mar, Tossa de Mar, Pineda de Mar fiecare avand un specific aparte, cu peisaje spectaculoase, hoteluri moderne, restaurante , aqua-parcuri, etc. 
Bineinteles, turistii ajunsi in aceasta parte a Spaniei, nu trebuie sa rateze ocazia de a vizita unul dintre cele mai fermecatoare orase ale Europei: BARCELONA .

Statiunea Calella este situata la aproximativ 60 km de Barcelona si este una dintre cele mai mari statiuni de pe costa de nord este a Mediteranei. Este o statiune mai linistita, terase putine si se inchide devreme. Statiune recomandata pentru cei care doresc o vacanta linistita si de relaxare.

Plaja este cu nisip si pietricele , intrare abrupta in pare. La nici 3 m de intrarea in apa este peste 1.6 m. Zona de shopping cu multe magazine. Statiune potrivita pentru persoanele in varsta sau pentru turistii care doresc un sejur de relaxare. Puteti vizita Barcelona, transportul cu trenul dureaza 50 minute si costa aproximativ 3 euro.

Statiunea Lloret de Mar este situata la aproximativ 85 km de Barcelona si este una dintre cele mai animate statiuni de pe Costa Brava. Cu o viata de noapte intensa: cluburi, discoteci, terase este recoamndata celor care doresc distractie insa aici se gasesc si hoteluri retrase cu spatii amenajate pentru copii recomandate familiilor. Plaja este cu nisip granulat rosiatic, intrare abrupta in mare. Parc de distractii la cateva minute de statiune. Prin statiunea Lloret de Mar nu trece nici un tren deci turistii care doresc sa viziteze Barcelona trebuie sa opteze pentru tranport autocar.

Statiunea Pineda de Mar situata la aproximativ 55 km de Barcelona se bucura de o plaja de aproximativ 3 km nisip find premiata cu steagul albastru. Seara putina animatie nu este deranjant pentru turistii care doresc liniste. Statiune recomandata pentru familiile cu copii.

 

Destinatii Costa Brava

 

ZANZY TOUR SRL