Tel/fax: 0264 433305  mobil 0732055169  Adresa: Str.  Fabricii,Nr.114/2., Cluj-Napoca  Email: office@zanzytour.ro   Asistenta online: messenger   Orar   L - V: 10:00 - 18:00   S: Inchis   D: inchis

 

OFERTE SEZONIERE
CAUTARE RAPIDA
NEWSLETTER
inscriere


PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C

TERMENI SI CONDITII
POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

POLITICA DE COOKIE-URI

 

EC.EUROPA.EU/CONSUMERS 

Oferte Croatia

Peisajele superbe, o combinatie intre formele muntoase ce cad abrupt in apele marii, orasele medievale cu obiective turistice interesante si foarte bine conservate cat si croazierele de-a lungul coastei sunt doar cateva argumente pentru alegerea Croatiei ca destinatie de vacanta.

 

Croatia (Hrvatska) este situata in sud-estul Europei, in Peninsula Balcanica. Granitele republicii se impart la Nord cu Slovenia si Ungaria; la Est cu Serbia si Muntenegru; in sud-est cu Bosnia si Herzegovina, iar la Vest, Croatia are iesire la Marea Adriatica care o desparte de Italia.
Capitala si cel mai mare oras este Zagreb.
Dubrovnik, orasul istoric din Croatia, si-a cunoscut perioada de glorie pe vremea cand, cunoscut sub numele de Republica Ragusa, era un centru comercial si de navigatie comparabil cu Cetatea Dogilor, vecina de peste mare. Construit pe un istm, orasul a beneficiat enorm de pe urma activitatilor desfasurate in cele doua porturi ale sale. Dubrovnik a fost fondat prin unirea a doua mici orasele Laus (stanca) si Dubrava (stejar).
Fondata in secolul VII, cetatea Dubrovnik este inconjurata de 2 km de fortarete construite din secolul XI pana in secolul XVII.
Dubrovnik este unul dintre cele mai bine conservate orase medievale ale Europei, dar si o mare baza pentru submarine. Istoria se regaseste aici in locuri precum Cetatea medievala si zidurile vechi ale orasului, Catedrala, Biserica Sf. Vlahoo, Palatul Rectorilor sau Turnul Ceasului, dar si Fantana lui Onofrio, Biserica Franciscana, Sinagoga si Fortareata Revelin.

 

Destinatii Croatia

 

ZANZY TOUR SRL