Tel/fax: 0264 433305  mobil 0732055169  Adresa: Str.  Fabricii,Nr.114/2., Cluj-Napoca  Email: office@zanzytour.ro   Asistenta online: messenger   Orar   L - V: 10:00 - 18:00   S: Inchis   D: inchis

 

OFERTE SEZONIERE
CAUTARE RAPIDA
NEWSLETTER
inscriere


PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C

TERMENI SI CONDITII
POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

POLITICA DE COOKIE-URI

 

EC.EUROPA.EU/CONSUMERS 

Oferte Egipt

 O vizita in Egipt este, pentru multa lume, implinirea unei dorinte adanci si misterioase. Este un taram ce te infioara si incanta in multe feluri. Fascinanta istorie antica ce asteapta sa fie descoperita (din Cairo in nord, si pana la Abu Simbel in sud), spectacolul orbitor al lumii subacvatice din Marea Rosie, desertetul cu spatii vaste presarat cu oaze prospete si ademenitoarele statiuni de la malul marii oferind relaxare luxoasa la malul marii.
Mai este desigur, placera absoluta a croazierelor pe suberbul, misteriosul si giganticul fluviu Nil, mult adulatul datator de viata din antichitate si pana in modernitatea civilizatiei Egiptene.

Egipt a dat viata primelor cuvinte scrise ale civilizatiei si primii arhitecti, matematicieni, oameni de stiinta si medici. Pe langa intrigile legate de piramide, morminte si temple, istoria Egiptului marcheaza evolutia imperiilor roman si grec si aparitia religiilor - evrei, crestini, musulmani.
Egipt este o destinatie ce trebuie vazuta macar o data in viata dar multi calatori sunt ispititi iar si iar de misterele inceputurilor lumii.

Oricare ar fi motivul pentru care vizitezi Egiptul, acesta iti promite sa te incante, surprinda, fascineze, invaluie in mister si, mai cu seama, sa-ti capteze imaginatia.
Nu exista alt loc care sa aiba atatea lucruri minunate, nicaieri in lume. Sunt de vazut atatea lucruri marete si de o frumusete fara egal.

Destinatii Egipt

 

ZANZY TOUR SRL