Tel/fax: 0264 433305  mobil 0732055169  Adresa: Str.  Fabricii,Nr.114/2., Cluj-Napoca  Email: office@zanzytour.ro   Asistenta online: messenger   Orar   L - V: 10:00 - 18:00   S: Inchis   D: inchis

 

OFERTE SEZONIERE
CAUTARE RAPIDA
NEWSLETTER
inscriere


PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C

TERMENI SI CONDITII
POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

POLITICA DE COOKIE-URI

 

EC.EUROPA.EU/CONSUMERS 

Oferte Hurghada

Hurgada însorita este cea mai mare statiune din Egipt. Soarele si marea calda, frumusetea recifelor de corali, dansurile orientale; toate acestea sunt o sarbatoare care va asteapta în Hurghada, anul întreg. Datorita umiditatii scazute si brizei permanente, chiar si temperaturile foarte înalte sunt suportate cu usurinta, iar caldura de amiaza nu este toropitoare. Clima este benefica pentru toate vârstele, fara exceptii.Hurghada este o localitate egipteana de pe malul Marii Rosii. Aceasta statiune se intinde pe aproximativ 40 km de-a lungul litoralului, in ultimii ani devenind un clasic al vacantelor “all inclusive” organizat de agentii de voiaj europene. Se afla la 400km de Cairo, capitala Egiptului si este una dintre cele mai renumite statiuni litorale de aici.

Clima este de tip desertic , pastrand umiditate deosebit de scazuta, insa datorita brizei, vremea se poate racori. Temperaturile pot ajunge la 38oC in timpul verii, iar iarna pana la 26oC in luna februarie.
Acest oras satisface nevoile oricarui turist, printre care acivitati de divertisment si agrement ca: scufundari, safari in desert, sporturi nautice, distracii, se pot vizita numeroasele obiective ale zonei si din apropiere. Este cunoscut ca orasul petrecerilor, localnicii spunand ca adevarata distractie incepe cu lasarea noptii
Marea Rosie este locul in care se intalnesc cele mai frumoase lanturi de corali din lume, sute de specii de pesti tropicali, care pot fi vazute la 10 metrii de mal.
Principalele atractiii turistice antropice sunt:

  • Mons Claudianus , ruinele unei vechi asezari romane
  • Manastirea Sf Paul
  • Manastirea sf Anton
  • Muzeul de Biologie Marina
  • Acvariul
  • ramasitele muntilor Porfir care se afla langa Tatal Fumului ( Gebel Abu Dukhan)
  • plimbari pe insulele invecinate: Insula Shadwan, Shaab Abu Shiban, Shaab el- Erg, Abu Ramada, Sharm el- Arab, Abu Mingar.
Destinatii Hurghada

 

ZANZY TOUR SRL