Tel/fax: 0264 433305  mobil 0732055169  Adresa: Str.  Fabricii,Nr.114/2., Cluj-Napoca  Email: office@zanzytour.ro   Asistenta online: messenger   Orar   L - V: 10:00 - 18:00   S: Inchis   D: inchis

 

OFERTE SEZONIERE
CAUTARE RAPIDA
NEWSLETTER
inscriere


PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C

TERMENI SI CONDITII
POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

POLITICA DE COOKIE-URI

 

EC.EUROPA.EU/CONSUMERS 

Muntenegru
Oferte Muntenegru

Muntenegru este un stat din sud-estul Europei, Peninsula Balcanica. Are un climat continental in nord, continental cu influente mediteraneene in centru si unul mediteranean (adriatic) in sud.

Verile sunt calde si uscate pe litoral si iernile foarte reci. Plajele pot fi atat cu pietricele, cat si cu nisip foarte fin. Obiective turistice: Sveti Stefan - cel mai luxos complex hotelier al Mediteranei, centrul Herteg Novi, Pestera Albastra, Manastirea Ostrog, ce apartine bisericii ortodoxe sarbesti, Parcul National Durmitor.Cea mai cunoscuta si mai mare statiune este Budva  cu o vechime de 2500 de ani.Partea noua a orasului dispune de kilometri intregi de bazaruri, cafenele, pizzerii, restaurante, cofetarii, magazine de souveniruri, parcuri de distractie. Odata intrati in orasul vechi, veti intalni un orasel cu case mici, strazi inguste, pasaje si piete. In partea de nord a zidurilor se afla plajele romantice Mogren I si Mogren II, urmate de plajele de la Jaz si Trsteno, iar in sudul statiunii se desfasoara faimoasa plaja Slovenska Plaza, cu pietricele albe, roz si portocalii.

Destinatii Muntenegru

 

ZANZY TOUR SRL