Tel/fax: 0264 433305  mobil 0732055169  Adresa: Str.  Fabricii,Nr.114/2., Cluj-Napoca  Email: office@zanzytour.ro   Asistenta online: messenger   Orar   L - V: 10:00 - 18:00   S: Inchis   D: inchis

 

OFERTE SEZONIERE
CAUTARE RAPIDA
NEWSLETTER
inscriere


PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C

TERMENI SI CONDITII
POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

POLITICA DE COOKIE-URI

 

EC.EUROPA.EU/CONSUMERS 

Vacante in strainatate - Grecia - Olympic Beach
Oferte Olympic Beach

Statiunea Olympic Beach. Se afla in sud-estul Greciei si se invecineaza cu Nei Pori si Paralia Katerini, aflanduse la 440 km de orasul Atena.

Statiunea Olympic Beach. Se afla in sud-estul Greciei si se invecineaza cu Nei Pori si Paralia Katerini, aflanduse la 440 km de orasul Atena. Este considerata perla litoralului grecesc din partea nordica. Tot in apropierea statiunii Olympic Beach se gaseste muntele Olimp (20 km) si orasul Salonic (75 km).

Aflandu-se in apropierea Muntelui Olimp, clima este placuta, cu aer curat si proaspat. Plajele sunt acoperite cu un nisip auriu, iar apele sunt albastre si curate. Puteti sa vizitati statiunea de la inceputul lui aprilie pana in luna octombrie.
Principalele atractii turistice in zona statiunii Olympic Beach sunt Muntele Olimp, Parcul National Olimp si castelul bizantin Platamonas, dar sa nu uitam si cele 200 de magazine de blanarie, pielarie si bijuterii deosebite, care pentru doamne reprezinta o adevarata atractie.
Statiunea Olympic Beach este recunoscuta ca fiind una low-cost pentur buzunarele tuturor turistilor, dar ofera o vacanta de neuitat. Va puteti caza la hotelurile, vilele si pensiunile ce se gasesc foarte aproape de plajele insorite. Un sejur in statiunea Olympic Beach este o alegere forte buna

Destinatii Olympic Beach

 

ZANZY TOUR SRL