Tel/fax: 0264 433305  mobil 0732055169  Adresa: Str.  Fabricii,Nr.114/2., Cluj-Napoca  Email: office@zanzytour.ro   Asistenta online: messenger   Orar   L - V: 10:00 - 18:00   S: Inchis   D: inchis

 

OFERTE SEZONIERE
CAUTARE RAPIDA
NEWSLETTER
inscriere


PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C

TERMENI SI CONDITII
POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

POLITICA DE COOKIE-URI

 

EC.EUROPA.EU/CONSUMERS 

Vacante in strainatate - Spania - Palma de Mallorca
Oferte Palma de Mallorca

Plecari din Cluj Napoca, Bucuresti !!
Mallorca
este cea mai mare dintre insulele Baleare, situata intre Ibiza si Menorca, in bazinul marii Mediterane. Capitala insulei este Palma de Mallorca, cunoscuta mai ales ca destinatie turistica situata in partea de sud-vest a insulei, intr-un golf. Orasul este puternic marcat de trecutul sau istoric, martori fiind caracterul vechi al monumentelor si edificiilor istorice. Intreaga insula se bucura de o mare varietate: de la coastele si golfurile marginite de palmieri pana la lanturile muntoase din interiorul insulei cu inaltimi de pana la 1500 metri.


 

Palma este capitala insulei Mallorca si este cunoscuta atat pentru turismul estival cat si pentru centrul vechi al orasului, profund marcat de trecutul sau istoric. Catedrala, Palatul Almudaina, Lonja si Plaza Mayor sunt doar cateva dintre locurile prin care vizitatorii ar trebui sa treaca.

Statiunea Santa Ponca: Statiune cosmopolita si aglomerata pe timpul verii, Santa Ponsa este situata pe coasta sud-vestica a insulei Mallorca, foarte aproape de Magalluf si se desfasoara in jurul unui golf larg cu o plaja incantatoare.
Odihna de care ai parte in cele mai moderne structuri de cazare se imbina cu distractia in barurile, cafenelele si restaurantele traditionale si relaxarea pe plajele aurii.
Frecventata in special de familii statiunea ofera numeroase atractii turistice si o viata de noapte animata. Plaja insorita cu nisip fin, auriu, este fara indoiala principala atractie turistica a statiunii Santa Ponsa, Mallorca.
 

Statiunea Playa de Palma: situata la 10 km de capitala insulei si la doar 2 km de aeroport. Autobuzul nr. 15 face legatura intre capitala si statiunile de pe costa de sud. Este o statiune recomandata pentru tineret cu una dintre cele mai frumoase so apreciate plaje de pe insula.

Statiunea Palmanova: statiune linistita situata langa Magaluff la 15 km de Palma ( capitala insulei ). Este o statiune animata, cu o viata de noapte activa recomandata pentru tineret. Plaja cu nisip.

Statiunea Magaluff: statiune traditionala frecventata mai ales de englezi.

Destinatii Palma de Mallorca

 

ZANZY TOUR SRL