Tel/fax: 0264 433305  mobil 0732055169  Adresa: Str.  Fabricii,Nr.114/2., Cluj-Napoca  Email: office@zanzytour.ro   Asistenta online: messenger   Orar   L - V: 10:00 - 18:00   S: Inchis   D: inchis

 

OFERTE SEZONIERE
CAUTARE RAPIDA
NEWSLETTER
inscriere


PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C

TERMENI SI CONDITII
POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

POLITICA DE COOKIE-URI

 

EC.EUROPA.EU/CONSUMERS 

Vacante in strainatate - Austria - Salzburger Land
Oferte Salzburger Land

In landul Salzburg exista mai multe regiuni pentru schiat, superb integrate. In ciuda denumirii sale grandioase, Europa-Sportregion este doar gruparea laolalta a doua –splendide- statiuni pentru schi:  Kaprun si Zell am See. Este de asemenea si un paradis pentru snowboard-eri, iar fanii de schi fond au la dispozitie 200 de piste pregatite. Iubitorii de drumetii montane sunt asteptati cu nenumarate trasee, iar langa sporturile de iarna exista posibilitati de tenis, squash, bowling, centre wellness, etc. Este locatia ideala atat petru o vacanta de schi cat si pentru una de relaxare.

 

Bad Gastein si vecina Bad Hofgastein  sunt  bine cunoscute pentru baile lor termale si minerale de lux , totusi si partiile de schi legate de cele de la Grossarl din valea urmatoare alcatuiesc o regiune pentru schiat frumoasa si destul de intinsa. Gasteiner Tal si apropiata Grossarl ofera impreuna 44 instalatii de transport pe cablu care deservesc 201 km de partii minunat intretinute. Regiunea dispune de 4 centre moderne de schi. Pe cele 201 km partii fiecare schior isi gaseste preferintele: pentru familii .pentru carving, mogul si free-ride. Bad Hofgastein  este cea mai moderna dintre statiunile din valea Gasteiner. Reteaua de partii din valea Gasteiner apartine de regiunea “Ski Amade”

Zell am See este zona perfecta pentru practicarea ski-ului pe muntele Schmittenhohe si ghetarul Kitzsteinhorn, ca de altfel si pe muntii din apropiere – Maiskogel si Lechnerberg (800-3029 m). Schiorii vor gasi aici o mare varietate de partii ce sunt potrivite pentru toti iubitorii de sporturi de iarna. Lungimea lor totala este de 130 de km, cea mai lunga partie avand 7 km. De asemenea, aici se pot practica numeroase alte activitati sportive: patinaj pe lacul Zeller See, hochei pe gheata, curling.

 

 

Destinatii Salzburger Land

 

ZANZY TOUR SRL