Tel/fax: 0264 433305  mobil 0732055169  Adresa: Str.  Fabricii,Nr.114/2., Cluj-Napoca  Email: office@zanzytour.ro   Asistenta online: messenger   Orar   L - V: 10:00 - 18:00   S: Inchis   D: inchis

 

OFERTE SEZONIERE
CAUTARE RAPIDA
NEWSLETTER
inscriere


PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C

TERMENI SI CONDITII
POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

POLITICA DE COOKIE-URI

 

EC.EUROPA.EU/CONSUMERS 

Oferte Zakynthos

Zakynthos este cea mai din sud si cea mai mare ca marime si ca polulatie dintre insulele Ionian. Pozitia sa geografica asigura o usurinta a traficului catre alte insule si inspre peninsula greceasca.  O scurta excursie prin Peloponnese dezvaluie anticul oras Olympia, locul de nastere si de desfasurare al Jocurilor Olimpice. Datorita locatiei sale Insula Zakynthos face legatura intre marile orase ale Greciei cum ar fi Patras, Thesaloniki si Atena. O insula de contraste, Zakynthos are in preponderenta suprafata impadurita, cu p abundenta de conifere ce acopera muntii si campii fertile. In partea e nord a insulei, Est si sud se gasesc o multime de plaje superbe si de pesteri cum sunt renumitele Pesteri Albastre in nord-vestul insulei

Superbele plaje din Zakynthos (Zante) sunt renumite in Grecia pentru frumusetea loc si apele sale cristaline. Cea mai faimoasa plaja de pe insula Zakynthos este Navagio (numita si Epava) care are nisipuri vulcanice albe, ape turcoaz si ramasitele unei nave are sunt pe jumatate ingropate in nisip. O alta plaja renumita pentru frumusetea ei este Laganas unde exista specii de broaste testoase cunoscute pe cale de disparitie cum sunt Caretta-Caretta si din aceasta cauza aceasta plaja face parte din Parcul National Maritim.
Sporturi acvatice, plaje nesfarsite, plaje napurale cu formatiuni stancoase toate sunt disponibile pe insulele din Zakynthos. Iata cateva dintre aceste plaje si locatia lor:
Plaja Navagio sau Epava
Localizare: In partea de est a insulei, in apropiere de satul Anafotiria
Descriere: Plaja Navagio este cea mai cunoscuta plaja din Zakynthos. Este atractia principala a insulei si in acelasi timp si un simbol al acestei insule fiind accesibila doar cu ajutorul barcii.
Cel mai apropiat oras : Anafotiria
Plaja Agios Nikolaos
Localizare: In sud-estul insulei Zakynthos
Descriere: Plaja aceasta se afla pe primul loc din punct de vedere al activitatiilor acvatice disponibile pentru amatorii de curse nebune cum sunt cele cu vaporul in forma de banana sau cursele de rafting.
Cel mai apropiat oras : Vassilikos
Plaja Laganas si complexul hotelier
Localizare: In partea de sud a insulei
Descriere: Aceasta este cea mai aglomerata plaja de pe insula dar din fericire este foarte mare si poate face fata numarului imens de turisti.
Cel mai apropiat oras : Laganas
Plaja Kalamaki
Localizare: In partea de sud a insulei
Descriere: Daca faci o plimbare pe malul marii vei observa ceea ce se spune despre aceasta plaja si anume ca este un adevarat leagan pentru broastele testoase cat si pentru puii acestora asa ca trebuie sa ai grija. Nisipul aici este minunat.
Cel mai apropiat oras : Kalamaki
Plaja Alykes si Alykanas
Localizare: la 18 km nord-vest
Descriere: Oraselele din Alykes si Alykanas se contapesc unele cu celelalte si ambele sunt statiuni turistice unde gasesti o multime de locuri de cazare, hoteluri luxoase, spa-uri cat si obisnuitele baruri, restaurante si fast-food-uri.
Cel mai apropiat oras : Alykes and Alykanas
Destinatii Zakynthos

 

ZANZY TOUR SRL