Tel/fax: 0264 433305  mobil 0732055169  Adresa: Str.  Fabricii,Nr.114/2., Cluj-Napoca  Email: office@zanzytour.ro   Asistenta online: messenger   Orar   L - V: 10:00 - 18:00   S: Inchis   D: inchis

 

OFERTE SEZONIERE
CAUTARE RAPIDA
NEWSLETTER
inscriere


PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C

TERMENI SI CONDITII
POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

POLITICA DE COOKIE-URI

 

EC.EUROPA.EU/CONSUMERS 

Oferte Grecia

Grecia este cunoscuta pentru 3 lucruri: civilizatia antica, peisajele sale uimitoare si turismul dezvoltat. Aceasta tara este atat de bogata in cultura si frumusete ca niciodata nu pare a fi explorata complet, indiferent de cate ori ati vizitat-o.

Grecia este cunoscuta pentru 3 lucruri: civilizatia antica, peisajele sale uimitoare si turismul dezvoltat. Aceasta tara este atat de bogata in cultura si frumusete ca niciodata nu pare a fi explorata complet, indiferent de cate ori ati vizitat-o. Aceasta este, inainte de toate, unul din motivele pentru care a adus-o pe lista cu cele mai importante 20 de destinatii turistice la nivel mondial. O particularitate a Greciei o reprezinta cele peste 2000 de insule raspandite in arhipeleaguri din Marea Egee si Marea Ionica. Printre cele mai cunoscute se numara: Cicladele, Creta, Eubeea, Ionicele si Sporadele.GRECIA in ultimele decenii a fost permanent vizitata pe rand de diverse personaje de marca dintre care politicieni, muzicieni, actori, artisti si alte celebritati, Cu numeroasele sale atractii care acopera mii de ani în istoria sa si frumusetea naturala, oferind o varietate pentru toate gusturile, nu este o exagerare sa spun ca Grecia este un paradis.

Destinatii Grecia

 

ZANZY TOUR SRL